Dialóg Nyelviskola - Kolics Jánosné ev. Nysz: 40573682| Dújv., Liget köz 7. Tel: +36709495240 

Terembérlés

Hamarosan.

Nyelvvizsgák

A Dialóg Nyelviskola a TársalKODÓ általános vizsgarendszer és a GazdálKODÓ szaknyelvi – idegenforgalmi és üzleti vizsgarendszerek hivatalos vizsgahelye.

tarsalkodo1
Kodol
ányi János Főiskola Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett TársalKODÓ és GazdálKODÓ elnevezésű vizsgarendszer államilag elismert alap-, közép- és felsőfokú nyelvvizsga bizonyítványt adnak (B1,B2,C1). Ezek szintek megfelelnek az Európa Tanács Európai Referenciakerete szerinti besorolás szintjeinek. Intézményünkben nyelvvizsgák angol és német nyelvből választhatók.

A vizsgán az írásbeli és szóbeli vizsgarész együtt és külön-külön is teljesíthető, évente 5 általános és 3 szakmai vizsgaidőpontot kínálnak a vizsgázóknak. Bővebb információk a TársalKODÓ vizsgarendszerről, a vizsgák felépítéséről, és az aktuális vizsgaidőpontokról ITT  olvashatók.

gazdalkodo1
A TársalKODÓ vizsgarendszer szaknyelvi párja a GazdálKODÓ vizsgarendszer. A vizsgarendszer gazdasági szaknyelvi, kétnyelvű vizsgarendszer, amely alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását ír
ásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből. A vizsga két profillal választható: üzleti vagy idegenforgalmi. Bővebb információk a GazdálKODÓ vizsgarendszerről, és az aktuális vizsgaidőpontokról ITT kapható.

Miért érdemes ezt a vizsgát választani?

  1. az általános vizsgarendszer feladatai a választható vizsgák közül a leginkább hasonlítanak a kétszintű érettségi feladataira
  2. a szaknyelvi vizsgarendszer a munkaerő piacon keresett készségeket méri
  3. nyelviskolánk barátságos, vizsgázóközpontú környezetet biztosít a felkészüléshez és a vizsgák lebonyolításához Dunaújvárosban

Bővebb információkért érdeklődjön a vizsgarendszerek saját oldalain, vagy kérdezze tanárainkat!

Figyelem! A Dunaújvárosi vizsgahelyen vizsgázóknak a vizsgadíjon felül szervezői díjat is felszámítunk. Ez A és B típusú vizsgák esetén 2000 FT, C típusú vizsgák esetén 3000 FT, amelyet a nyelviskola recepciójánál lehet befizetni.

Kapcsolat

Dialóg Nyelviskola Kolics Jánosné e.v.
2400, Dunaújváros, Liget köz 7.
telefon: +36-70-949-5240
e-mail: dialognyelviskola@yahoo.com

Ügyfélfogadás

Ha kérdésed van, érdeklődnél, vagy elszántad magad a nyelvtanulásra vagy egy nyelvvizsga megszerzésére, bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

A nyelvoktatásban és vizsgáztatásban nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink örömmel válaszolnak kérdéseidre és segítenek tanulmányaid megkezdésétől, annak befejezéséig. Ha nem tudod milyen tanfolyamot vagy vizsgát válassz, keress fel bennünket bizalommal.

Nyitvatartás:

Hétfő: 13:30-18:00
Kedd: 13:30-18:00
Szerda: 13:30-18:00
Csütörtök: 13:30-18:00

Nyitvatartás ideje alatt és a nyitvatartási időn kívül a tanfolyamszervező telefonos elérhetősége: +36-70-9495-240

Térkép

Facebook

Dialóg Nyelviskola - Kolics Jánosné ev. Nysz: 40573682 - Dunaújváros 2400, Liget köz 7.Copyright © 2017 DIALÓG NYELVISKOLA. Minden jog fenntartva.