Dialóg Nyelviskola - Kolics Jánosné ev. Nysz: 40573682| Dújv., Liget köz 7. Tel: +36709495240 

Terembérlés

Hamarosan.

Vizsgafelkészítők

Tanfolyamainkon igény szerinti nyelvvizsgára készítünk fel.

Mivel intézményünk a TársalKODÓ és GazdálKODÓ vizsgák vizsgahelye, szakmai és kényelmi szempontból is nyelvtanulóink többsége ezeket az akkreditált,államilag elismert egynyelvű illetve kétnyelvű, általános illetve szakmai nyelvvizsgákat választják.


Középiskolás diákjaink
 körében a kétszintű érettségi vizsgákkal legtöbb rokonságot mutató feladatrendszerével vált népszerűvé a TársalKODÓ. A felnőtt nyelvtanulók jól használható, gyakorlatias, kommunikatív nyelvtudást szerezhetnek a felkészülés során. A megszokott, barátságos környezetben szívesebben vizsgáznak.Szívesen élnek a helyben vizsgázás előnyével a helyi egyetem hallgatói is, akik diplomájuk követelményeként szakmai nyelvvizsgaként a GazdálKODÓ üzleti és idegenforgalmi szakirányát választhatják.


Amennyiben az időpont vagy a személyes beállítódás más nyelvvizsga választását indokolják, igyekszünk a legmegfelelőbb választásban tanulóink segítségére lenni. Tanfolyamunk résztvevői a felkészülés részeként ingyenes próbavizsgán vesznek részt. A nyelvvizsgatréninget, próbanyelvvizsgát elég jelentkező esetén térítési díjért minden nyelvvizsgát megelőzően szervezünk. Ezen lehetőség van arra, hogy tapasztalt tanárainkkal megismerje a jelentkező a vizsga helyszínén, a vizsga pontos menetét, feladatait a sikeres nyelvvizsga érdekében.

Figyelem! A Dunaújvárosi vizsgahelyen vizsgázóknak a vizsgadíjon felül szervezői díjat is felszámítunk. Ez A és B típusú vizsgák esetén 2000 FT, C típusú vizsgák esetén 3000 FT, amelyet a nyelviskola recepciójánál lehet befizetni.

Kapcsolat

Dialóg Nyelviskola Kolics Jánosné e.v.
2400, Dunaújváros, Liget köz 7.
telefon: +36-70-949-5240
e-mail: dialognyelviskola@yahoo.com

Ügyfélfogadás

Ha kérdésed van, érdeklődnél, vagy elszántad magad a nyelvtanulásra vagy egy nyelvvizsga megszerzésére, bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz.

A nyelvoktatásban és vizsgáztatásban nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink örömmel válaszolnak kérdéseidre és segítenek tanulmányaid megkezdésétől, annak befejezéséig. Ha nem tudod milyen tanfolyamot vagy vizsgát válassz, keress fel bennünket bizalommal.

Nyitvatartás:

Hétfő: 13:30-18:00
Kedd: 13:30-18:00
Szerda: 13:30-18:00
Csütörtök: 13:30-18:00

Nyitvatartás ideje alatt és a nyitvatartási időn kívül a tanfolyamszervező telefonos elérhetősége: +36-70-9495-240

Térkép

Facebook

Dialóg Nyelviskola - Kolics Jánosné ev. Nysz: 40573682 - Dunaújváros 2400, Liget köz 7.Copyright © 2017 DIALÓG NYELVISKOLA. Minden jog fenntartva.